Качествени мебелиза офиса и дома

За Фалеза

Компанията ни е основана през 1992 год. и е една от първите в индустрията за доставка на  офис мебели, офис консумативи и техника в България.

Фирма "Фалеза офис 2000"ООД предлага на своите клиенти проектиране,производство,доставка и монтаж на мебели. Изпълняваме  индивидуални поръчки за цялостно обзавеждане.

За тези години след започване на дейноста си Фалеза има  :

  • оптимален екип,който знае как се работи бързо и качествено.
  • над 3000 клиенти в цялата страна.

От 15 години фирмата ни се специализира и в производството на  мебели за офиса и дома.Водещо  правило в дейността ни са стриктното спазване на договорените срокове, прецизността при производството и монтажа на изделията.Сред отличителните знаци на компанията са висок професионализъм, новаторство, екипност, уважение към клиента, качество на предлаганите продукти, разумни цени. Можете да се доверите на нашата надежност, стабилност, индивидуален подход към всеки клиент.

Предлагаме богат асортимент от обзавиждане на :

Обзавеждане на банки,финансови и застрахователни дружества,различни салони и студия.Обзавеждане на хотели, хотелски стаи,фоайета,рецепции , лобита, ресторанти, кафе, кухни, спални, детски градини и стаи,рецепции,учебни зали и училища,зъболекарски кабинети , офис обзавеждане и други .

Ние предлагаме мебели в комбинация от ПДЧ , МДФ, стъкло, алуминиеви профили и метал. Материалите които използва фирмата ни са: Kronospan,Wodego, EGGER, Hafele, SEVROLL с богата гама от цветове. За ваше улеснение предлагаме матраци,мивки,батерии,смесители и електро уреди за вграждане на FABER,EUROLUX.

Главна цел на Фалеза е да достави на клиента бързо и лесно готови решения за офиса на ниски цени.Стратегията ни е да реализираме индивидуални комплексни решения, съобразени с конкретните потребности и нужди на нашите клиенти.

Мебели Фалеза

Мебели ФАЛЕЗА за офиса по каталог.  Офис обзавеждане. Бюра, рецепции, контейнери за офиса, офис столове, кабинети, студентски зали. Преместване на мебели.

За контакти02 / 944 60 69

Споделете ни

OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Общите условия и Декларацията за поверителност.