Мебели Фалеза
Мебели Фалеза
Търси

Каталог

Офис мебели
Мебели за Дома
Кухни по индивидуален проект
Гардероби
Детски градини и стаи
Рецепции
Зали и Училища
Зъболекарски Кабинети
Столове
Мека мебел
Метални шкафове, кардекси, стелажи
Палитра с цветове
Преместване на дома и офиса
Мебели Фалеза - Обадете се сега
Канцеларски материали Фалеза
  НачалоКаталогПромоцииНовиниКонтакти  
Мебели Фалеза

За нас

Компанията ни е основана през 1992 год. и е една от първите в индустрията за доставка на офис консумативи,техника и мебели в България.За 18 години след започване на дейноста си Фалеза има  :

* 30 служители,оптимален екип,който знае как се работи бързо и качествено.

* над 3000 клиенти в цялата страна.

От 5 години фирмата ни се специализира и в производството на мебели за офиса и дома.Водещо  правило в дейността ни са стриктното спазване на договорените срокове, прецизността при производството и монтажа на изделията.Сред отличителните знаци на компанията са висок професионализъм, новаторство, екипност, уважение към клиента, качество на предлаганите продукти, разумни цени. Можете да се доверите на нашата надежност, стабилност, индивидуален подход към всеки клиент.


Ние предлагаме мебели в комбинация от ПДЧ, МДФ, стъкло, алуминиеви профили и метал. Материалите които използва фирмата ни са: Kronospan,Wodego, EGGER, Hafele, SEVROLL.За ваше улеснение предлагаме матраци,мивки,батерии,смесители и електро уреди за вграждане на FABER,EUROLUX.

Главна цел на Фалеза е да достави на клиента бързо и лесно готови решения за офиса на ниски цени.Стратегията ни е да реализираме индивидуални комплексни решения, съобразени с конкретните потребности и нужди на нашите клиенти.

Начало           За нас           Каталог           Промоции           Новини           За контакти        WebDesignBG