Качествени мебелиза офиса и дома

Декларация за поверителност

Политика за поверителност
и защита на личните данни

Настоящият документ установява правилата, които ФАЛЕЗА ОФИС 2000 ООД , ЕИК 130483890, със седалище и адрес на управление гр. София, ж.к. Люлин 9, блок 908, прилага спрямо ползвателите на сайта https://www.faleza.net

Какво регламентира настоящия документ

От 25 май 2018 година в България започва да се прилага Общ регламент на Европейския съюз за защита на личните данни (GDPR). Целта му е да гарантира правото на неприкосновеност на физическите лица и да защити личните им данни.

Какво са лични данни?

Съгласно чл.2, ал.1 от ЗЗЛД, лични данни са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци. По-конкретно, такива са: имена, ЕГН, адрес, телефон, месторождение, паспортни данни на лицето (физическа идентичност); семейно положение и родствени връзки (семейна идентичност); професионална биография (трудова дейност); здравен статус, психологическо и/или умствено състояние, сексуална ориентация (медицински данни); расов или етнически произход, политически, религиозни или философски убеждения (обществена идентичност); имотно състояние, финансово състояние, участие и/или притежаване на дялове или ценни книжа на дружества (икономическа идентичност) и др.

Какви данни използваме и защо ги използваме

ФАЛЕЗА ОФИС 2000 ООД използва външна стандартна услуга от Google Analytics, с която отчита посещенията на уебсайта, проследява поведението на посетителите на сайта, като това става анонимно. За целта Google Analytics ползва вашия IP адрес, който в много случаи може да е споделен с други потребители на вашия интернет доставчик.
В нашия сайт вие може да бъдете идентифицирани след въвеждане на каквито и да е данни от вас самите във формите за обратна връзка в сайта, чрез които вие отправяте вашите запитвания или въпроси и препоръки към нас. За да отговорим на вашите съобщения, според новите правила се нуждаем от вашето изричното си съгласие за изпращане на вашите данни до нас. За тази цел преди изпращане на вашите съобщения, ви молим да се съгласите с изпращането.
Фалеза офис 2000 ООД ползва изпратените от посетителите име, електронна поща и данни на фирма или частно лице за фактура ,само и единствено с цел да отговори на вашите съобщения, като например да изпрати оферта за доставка на канцеларски материали и офис консумативи след като това е поискано от самите тях .Не изпращаме мейл бюлетини с непоискани търговски или други рекламни съобщения, както и не ползваме вашите имена или електронна поща за каквито и да е други цели.

Съхраняване и споделяне на вашите данни

Фалеза офис 2000 ООД не съхранява предоставените от вас данни в никакви бази данни, на хостинг сървъра или на други устройства.
Не споделяме, не разкриваме и не продаваме получените от вас данни на трети лица или компании.

Данни, събирани от прочитане на бисквитки

Бисквитките представляват малки текстови файлове, които се изпращат от уеб сървъра към използвания от вас браузър и се съхраняват на вашето устройство, за да може сайтът да го разпознава. Има два вида бисквитки – постоянни и временни или "сесийни" бисквитки. Постоянните бисквитки се съхраняват като файл на вашия компютър или мобилно устройство за по-дълъг период от време. Сесийните бисквитки се съхраняват временно в компютъра Ви, когато посещавате сайт и се изтриват в момента, в който затворите уебсайта. Повечето бисквитки не съдържат никакви лични информации за вас.
Възможно е да използваме информацията от бисквитките, за да направим нашия уебсайт по-лесен и по-полезен за вас – нашите потребителите
Ако предпочитате, по всяко време може да изключите бисквитките на вашия браузър или да ги изтриете от вашия твърд диск.

Актуалност на настоящия документ

Настоящата Декларация за политика за поверителност и защита на личните данни може да бъде променяна или допълвана поради изменение на приложимото законодателство, по инициатива на Фалеза офис 2000 ООД , на нашите посетители и клиенти, както и на компетентен орган като Комисията за защита на личните данни.

Фирмени данни на собственика на сайта

Наименование: Фалеза офис 2000 ООД
Адрес на регистрация : гр. София, ж.к. Люлин, блок 908, ап. 86
Регистрация: СГС - Фирмено дело 1737/2001г.
Булстат: 130483890
Регистрация то ДДС: BG130483890
Управител: Илчо Димитров