Мебели Фалеза
Мебели Фалеза
Търси

Каталог

Офис мебели
Мебели за Дома
Кухни по индивидуален проект
Гардероби
Детски градини и стаи
Рецепции
Зали и Училища
Зъболекарски Кабинети
Столове
Мека мебел
Метални шкафове, кардекси, стелажи
Палитра с цветове
Преместване на дома и офиса
Мебели Фалеза - Обадете се сега
Канцеларски материали Фалеза
  НачалоЗа насПромоцииНовиниКонтакти  
Мебели Фалеза

Каталог

Офис мебели Офис мебели

В нашият сайт ще намерите различни решения за Вашият офис.Освен предложените от нас размери и цветове,мебелите могат да бъдат направени по Ваш проект,да се избере от Вас цвят,след което да получите оферта.


Мебели за Дома Мебели за Дома

Фирмата ни произвежда мебели съобразени с пространствените възможности на Вашето жилище и цветове,които отговарят на Вашия вкус.Нашата цел е да се постигне желания от Вас уют и функционалност на дома Ви.


Кухни по индивидуален проект Кухни по индивидуален проект

В съвременното строителство ,мястото обособено за кухни е с различни размери във всички жилища.Това изисква индивидуален подход при изготвяне на проекта.Нашите специалисти ще Ви предложат идея и проект отговарящи на Вашите изисквания.Изборът от цветови съчетания е много разнообразен.


Гардероби Гардероби

Гардеробите могат да бъдат изпълнени както за дома така и за офиса.Обикновено гардеробите в коридори и ниши се изработват с плъзгащи врати,за да има по-голям простор.


Детски градини и стаи Детски градини и стаи

В една детска стая освен удобно легло и гардероб,трябва да има кът за игра или учене ,място за книги и учебници ,секция за телевизор и друга техника.В последните няколко години поради липсата на места за нашите деца  в детски градини и ясли бяха открити нови помещения.Поради това ,че те са с различна площ ,ние сме изпълнявали различни и разнообразни варианти. Легла и кошарки ,които са стационарни,а за по-малки помещения сме разработили двойно сгъваеми легла,които се прибират до стената и така се освобождава място за игра на децата.


Рецепции Рецепции

Рецепцията е първата представителна зона и място за информация и комуникация.Широкият спектър от маси,плотове за рецепции,помощни мебели и,шкафове и стенни елементи ,прави всяка рецепция индивидуална и функционална.


Зали и Училища Зали и Училища

Аулата притежава всички възможности за провеждане на учебни занятия ,така и за организиранетона събития като семинари,конференции,срещи.


Зъболекарски Кабинети Зъболекарски Кабинети

Всеки кабинет има нужда от добро обзавеждане и красив интериор.Ние можем да направим работното Ви място по уютно и практично,за да се чуствате добре дори и когато сте на работа.Изработваме кабинети в комбинация от ПДЧ,стъкло и мрамор.Различни декорации съобразени с всяко Ваше желание и изискване.Чекмеджета,ниши,удобни за Вашите нужди и потребление. 


Столове Столове

При нас може да намерите богат асортимент от столове,съобразени с Вашия вкус и желания.Разнообразна гама от цветове.От стол за управителя до посетителски стол за всеки вкус  и изисквания.Директорски,посетителски,работни.Подходящи както за офиса така и за Вашия дом,хотел или вила.


Мека мебел Мека мебел


«   1 2   »
Начало           За нас           Каталог           Промоции           Новини           За контакти        WebDesignBG